Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nou portal d'internet de l'Ajuntament d'Algar de Palància.

 

Gràcies per haver triat obrir aquesta finestra que et va a introduir millor coneixement del nostre poble.
Poble d´origen musulmà, donat pel rei Jaume I el Conqueridor al senyor Ramón Morelló, després de la seua conquesta, i per aquest en testament a l’ Orde de la Mercé, i repoblat per cristians vells després de l’expulsió dels moriscs l’any 1609, enclavat entre les Serres d´Espadà i Calderona i situat al costat del riu Palància, pertany a la Comarca del Camp de Morvedre i a la Subcomarca de la Baronia Alta.

 

El nou portal esdevé un centre informatiu i cultural per a tots els algarins i algarines, així com també, per a tots  aquells que desitgen rebre informació sobre la història i l’actualitat del nostre municipi. En ell, trobarà la biblioteca, un número de telèfon, una visita virtual pel seu museu etnològic, qualsevol  associació cultural i dades d´interés cultural, social i històriques.

 

Des de l´Ajuntament l´invitem a que consulte, mire i s´adentre en aquesta pàgina de fàcil accés, on esperem donar-li tota classe d´informació.
En un futur volem apropar-nos més als ciutadans i que puguen accedir als serveis municipals per a realitzar tot tipus de gestions.
Els habitants del nostre poble i de la urbanització "Montes del Palancia" desitgem que després d´interessar-se per visitar la nostra pàgina web, visiten el nostre poble i puguem compartir els encants dels seus espais i l´amabilitat dels seus veïns.

 

Tenen a  la seua disposició tots els nostres serveis, per si desitgen visitar-nos.

 

Juan Emilio Lostado Gascó (Alcalde d'Algar de Palància)