Nosaltres

Som una urbanització que estem creixent a poc a poc en un entorn ideal, entre pins i muntanya davall, molt prop del poble d'Algar de Palancia on esta el riu Palància que dóna nom al poble. En l' urbanització tenim camp de futbet, pista de basket parc infantil i àmplies zones per a passejar. Una Urbanització que compta amb tots els servicis mínims necessaris com és enllumenat public, l'arreplegà de fems, clavegueram a la depuradora, etc.

 

Es troba situada a 45km de València tot per autovia (Autovia mudèjar) , a 12km de la població de Segorbe i a 15 de Vall d´Uxo. Des de la Urbanització tenim les pistes d'Esquí de Javalambre i les de Valdelinares a uns 90km i la platja de Xilxes o Canet a uns 20km. L' urbanització es troba entre la serra Espadán i la Serra Calderona, on es poden realitzar moltes rutes de senderisme i veure paisatges extraodinarios. Dins, lUrbanització esta plena de pins i és freqüent veure esquirols per les branques botant de pi en pi.

 

La Urbanització compta amb parada d'Autobus d'esbossa regular (Segorbe- València) i autobus escolar, també passa molt prop l'esbossa de tren de Saragossa i encara que no hi ha parada a Algar de Palancia, si n'hi ha a 4 km en Algima d'Alfara.